NU taxa de habitat!

Haideți să le spunem ce credem despre taxa de habitat!

Am creat un mesaj, într-o variantă apolitică și într-o variantă pentru susținătorii USR. Ce puteți face? Tipăriți o foaie A4, alb/negru sau color, și lipiți-o la avizierul blocului. Ar fi bine să vorbiți înainte cu administratorul sau cu președintele, în caz că nu sunteți unul dintre ei.

Dacă puteți, după ce afișați acest mesaj, trimiteți-mi o fotografie, menționând adresa la care a fost afișat. Contez pe sprijinul vostru!

#NU #taxahabitat

5 răspunsuri la „NU taxa de habitat!”

  1. Nu taxei de habitat,nu hoției! Nu sunt de acord să plătesc o taxă pentru nimic! Colectarea selectivă nu se poate face, nu există infrastructura! Eu vreau să am contract direct cu operatorul de salubritate, nu vreau să bat drumurile primariei dacă am o problemă cu operatorul de salubritate! Pentru curățenia străzilor plătim impozite, deci nu este niciun motiv pentru această taxă, decât foamea de bani!

  2. NU TAXEI DE HABITAT! Avem o mafie adevarata in jurul magazinului Bucur Obor chiar sub nasul primarului si cu binecuvantarea politiei locale. Si mai vor bani in plus?! Scandalos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *