Consultare publică salubrizare

UPDATE 20 decembrie 2018: Exprimați-vă părerea fața de taxa de habitat, cu destinația de salubrizare, completând acest formular
UPDATE: Consultarea publică s-a încheiat.
Spuneţi Primăriei Sectorului 2 cum vi se pare să plătiţi o taxă de 14,86 lei/persoană/lună, completând acest formular.
Primăria Sectorului 2 a publicat proiectul pentru aprobarea măsurilor de dezvoltare a Serviciului Public de Salubrizare a Sectorului 2:
Acest proiect este nelegal si nociv pentru Sectorul 2. Se propune introducerea unei taxe de salubrizare în cuantum recomandat de 14,86 lei/persoană/lună, cel mai mare nivel din ţară. O taxă similară a fost introdusă de către Primăria Sectorului 4, iar Tribunalul Bucureşti a suspendat încasarea taxei şi a anulat această taxă în primă instanţă. Tribunalul Bucureşti a considerat că taxa de 12 lei/persoană/lună introdusă în Sectorul 4 încalcă legea.

Un răspuns la „Consultare publică salubrizare”

  1. Bunaziua ! Din moment ce instituția de salubrizare nu își face datoria , nu sunt de-acord cu aceasta plata , angajații de la salubritate se plimba cu tomberoanele in șir indian pe strada și aleele dintre blocuri , străzile secundare sunt mizerabile , angajații stau la umbra in părculețe , nimeni nu-i controlează sa vadă dacă și-au făcut datoria , trăim intr-o capitala mizerabila , ne maninca tintarii , astanoapte o mașina care pulveriza un praf pentru insecte , mergea cu viteza incit pulverizarea nu a ajuns in tot spațiul verde , iar printre blocuri nici nu a intrat , in mandatul lui Ontanu sau Oprescu nu am avut tintari in casa , iar acum da ! Așa ca pentru ce sa mai plătim ? Vi se pare ca avem prea putine taxe ? Sau ca avem prea mari pensii ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *